Личният багаж на всяко дете трябва да съдържа следния минимум:

Дрехи, обувки и аксесоари:

Тоалетни принадлежности:

what-to-bring

Специална екипировка:

За плуване:

За езда:

  • дълъг панталон и удобни затворени обувки или ботуши (не се препоръчват (платненки или тенис обувки)

За планинско колоездене:

  • удобни затворени обувки, къси панталонки, 2 бр. фланелки – с къс и дълъг ръкав, лична каска и наколенки (ако нямате, ние ще осигурим).

За учебните занимания:

  • Несесер с принадлежности за писане и оцветяване. купи онлайн

По избор:

 

Политика на международен детски лагер ЛъкиКидс

Не се препоръчва децата да носят със себе си скъпи електронни устройства по време на лагера – те не са им необходими за курсовете по английски език. Екипът на ЛъкиКидс не носи отговорност при повреждане или изгубване на подобни вещи.

ЛъкиКидс осигурява изпиране веднъж седмично. За целта децата трябва да разполагат с поне един допълнителен комплект дрехи към седмичния минимум.

Поставете върху всички дрехи етикети с името на детето или ги маркирайте по друг начин (напр. с перманентен маркер), за да се предотврати евентуалното им изгубване.

 

Препоръки към родителите:

Обяснете на детето си как ще протече летният лагер, включително курсовете по английски, и то ще се съгласи, че няма да скучае без любимите си електронни играчки.

Детето Ви най-вероятно се вълнува силно за предстоящия лагер, особено ако се отделя за първи път от Вас. Използвайте момента, за да го поощрите да прояви самостоятелност и да поеме отговорност.

Покажете, че му имате доверие, и то ще се постарае да го оправдае както с поведението си в детския лагер, така и с представянето си по време на курсовете по английски език.

Какво да носят децата (pdf)

what-to-bring