Детски летен езиков лагер ЛъкиКидс може да бъде посещаван от всички деца на възраст между 5 и 14,99 години, независимо от нивото на владеене на езика. Всички дейности в програмата са безопасни и съобразени с възрастта на децата.

Деца от 5 до 6,99 г. се приемат в лагера само с придружител, за да бъде адаптацията им по-лесна.

Режимът на децата е комбиниран със здравословно и балансирано хранене.

Програмата на лагера е разработена специално от екип от преподаватели на принципа на проектното обучение. Децата разработват проекти по зададени теми за конкретния период.

lucky bansko
about LuckykidsОбучението чрез проекти е съвременен иновативен подход, който е имплементиран в образователните програми на всички международни училища в последните 10 години.

Освен познанията по език, чрез проектните обучения се трупат знания и в много други области от социалния и природния свят. Интерактивното обучение също е заложено в програмата на езиковия лагер. Всички групи, освен начинаещата, работят на компютри и ползват интерактивна дъска.

Децата от начинаеща група работят по различни методики, спрямо динамиката в самата група. Основното за тях е да могат да боравят с езика така, че той да им е от полза за живота в лагера.

Методите, които лагерът ползва, са разнообразни и зависят от динамиката на групата в текущия детски летен лагер. Най-често използваните методики: Play and Talk with Echo, Jolly Phonics. При всички групи се набляга на аудио – визуалните възприятия на децата, които са част от много съвременни методики за изучаване на езици и за преподаване в начален етап на образованието като Сугестопедия, Слънчева педагогика, Монтесори и др.

Всички деца изучават добродетелите и биват поощрявани да ги следват в ежедневието си.

Важно изискване към всеки преподавател в езиковия лагер е да направи образователните блокове забавни, интересни и да успее да провокира децата сами да търсят нови знания не само по английски език. Стилово работата на всеки учител е уникална сама по себе, но следва и съща линия, зададена от координатора на образователната програма.

Всяко дете получава рапорт в края на периода, който съдържа информация от преподавателя и цели да помогне на детето за по-нататъшното му обучение по английски език.

Животът за 7 или 14 дни в англоезична среда гарантирано дава резултат и солидна база при заучаването на нов език.

Къде се организира лагерът

lucky bansko

Летният езиков лагер се организира в 5-звездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс *****, в който децата се чувстват като у дома си. Настаняването е по 3 деца в Студия лукс или по 4 деца в големи апартаменти с две свързани стаи, в които децата се разпределят 2 по 2. Към всяка стая има собствена баня и санитарен възел, които се почистват и дезинфекцират ежедневно. От стаите са премахнати всички остри и режещи предмети, с които децата биха могли да се наранят.

Храненето е 5-кратно и е организирано в ресторант Ле Бистро. Менюто е специално изготвено и съобразено с всички изисквания за здравословно детско хранене, без вредни храни. На децата се осигурява канген вода по време на престоя им в хотела, а при походите в планината им се дава бутилирана, слабо минерализирана вода.

Ползването на СПА центъра на хотела доставя истинско удоволствие на малките палавници. Био басейните, с които хотелът заслужено се гордее, са единствените в Банско, в които пречистването на водата е без хлор. Плуването в тях е под надзора на лицензирани спасители. Приключенските душове и солната стая допринасят за доброто настроение и повишават резистентността на децата към заболявания.

Транспортът, който ползват децата за екскурзии и активности извън хотела, е лицензиран и надежден.
С децата непрекъснато се движи медицинско лице, което да даде първа помощ при необходимост.

Финансови условия

about Luckykids

Цените включват трансферите от София до Банско и обратно, настаняването, изхранването на децата, обучението, помощните материали, анимацията, активностите, застраховките. Няма нищо допълнително, за което родителите трябва да доплащат.

Цените са повече от 3 пъти по-ниски от цените на подобни лагери в Англия и над 2 пъти по-ниски от тези в Малта, при много по-малко активности, включени в пакета.

Можете да откриете и много по-евтини лагери в България, но те не могат да гарантират качеството и ефективността на летен езиков лагер ЛъкиКидс. Не случайно лагерът се радва на огромна популярност и над 35% от децата идват по препоръка на приятелчета или родители, чийто деца вече са били в хотела. Не са малко случаите, в които децата се записват по 2 пъти в рамките на 1 сезон//2,5 месеца/, а част от децата са с престой от 3 седмици.

 

ЛЕТЕН ЛАГЕР
От 20-ти Юни до 5-ти Септември
Всекидневни активности в планината
Преподаватели с роден английски език
4 часа дневно интерактивно обучение по английски език

Запитване за резервация